Epoksi Poliüretan Uygulama ve Satış, Konularında. Epoksi Astar, Ara Kat, Son Kat Seçimlerinde Malzemeyi Nasıl Uygulayacağınız Konusunda Benimle Görüşebilirsiniz. DANIŞMA ÜCRETİ TALEP ETMİYORUM. Epoksi Poliüretan Satışları Ve Uygulamaları Konusunda Malzeme Konusunda Her Zaman Arayabilir Bilgi Edinebilirsiniz. Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.

Epoksi Poliüretan Uygulama Satış Ve Ücretsiz Danışmanlık Hizmetlerim mevcuttur.



Saygılarımla

Epoksi Poliüretan Sistemleri Uzmanı

Emrah

İrtibat Tel: 0530 907 88 75


4 Mart 2012 Pazar

METAL EPOXY ASTARI

Pol-Epox 9050 Metal Astarı

KULLANIM ALANLARI: Tüm metal yüzeylerde pas önleyici astar olarak kullanılır. Çelik konstriksüyon, gemi sanayi, termik santraller, tanklar Metal yüzeye çok iyi yapışması ve antikorrozif özellikleri nedeniyle tercih edilir. Pol-Epox 9050 Metal Astarının katı madde oranı: 73% olarak üretilmektedir. Bu sayede tek seferde üstün kalite ve uygulama kolaylığı ile kalın uygulanabilmektedir.

ÖZELLİKLERi

Yüksek miktarda çinko fosfat içerir. Kumlama sonrası profil ve sac levhaların korozyandan korunmasını sağlar. Yüksek su, solvent, aşınma, kimyasal dirence sahiptir.

Kullanım Sekli
Astarlanacak metal yüzey, kumlama ya da yüksek basınçlı su jeti ile temiz ama pürüzlü bir yüzey elde edilir. Ufak kutudaki sertleştirici(B komponenti), büyük kutudaki ana malzemeye (A komponenti) dökülür ve homojen bir karışım sağlanıncaya kadar mekanik bir karıştırıcı ile karıştırılır. Karışım sonrası astar 10 dakika dinlendirilir.
Uygulama manüel yada airless tabanca ile yapılabilir.

Depolama
Açılmamış orijinal ambalajında standart oda koşullarında 12 ay depolanabilir. Kapalı depoda saklayınız.

Önemli Tavsiyeler
Tatbik edilecek zemin kuru ve temiz olmalıdır. Madeni yağ, kir, pas ve çapaklardan arındırılmalıdır.
Uygulanacak yüzey sıcaklığı çiğ noktasının 3 ºC üstünde olmalıdır.
Ambalaj
24 kg.lık (A+B) setler halinde temin edilir