Epoksi Poliüretan Uygulama ve Satış, Konularında. Epoksi Astar, Ara Kat, Son Kat Seçimlerinde Malzemeyi Nasıl Uygulayacağınız Konusunda Benimle Görüşebilirsiniz. DANIŞMA ÜCRETİ TALEP ETMİYORUM. Epoksi Poliüretan Satışları Ve Uygulamaları Konusunda Malzeme Konusunda Her Zaman Arayabilir Bilgi Edinebilirsiniz. Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.

Epoksi Poliüretan Uygulama Satış Ve Ücretsiz Danışmanlık Hizmetlerim mevcuttur.



Saygılarımla

Epoksi Poliüretan Sistemleri Uzmanı

Emrah

İrtibat Tel: 0530 907 88 75


12 Eylül 2011 Pazartesi

PaintExpo Eurasia 2011

Davetiye İçin Lütfen iletişime Geçiniz.

Alanının lider ticari fuarı PaintExpo'nun Avrasya ayağı, 6-8 Ekim 2011 tarihlerinde Türkiye'de düzenlenecek.

Türkiye, Akdeniz ve Karadeniz'e kıyısı olan bütün diğer ülkeler gibi özellikle endüstriyel kaplamalar alanında birçok yeni üretim talebi ile tanışıyor. Rekabette avantaj yakalamak için bölgede kurum içi kaplama yapan ve kurum dışı kaplama desteği veren ve bu alanda üretim yapan firmaların teknolojileri artık yüksek kaliteli olmanın yanısıra, daha çevreci, hızlı ve düşük maliyete de sahip olmak durumunda…
Bu durumun getirisi olarak dayüksek kalite teknolojiye olan talep de gün geçtikçe büyük oranda artmakta…
Istanbul'da ilk kez düzenlenecek olan PaintExpo Eurasia Fuarı size sürekli büyüyen pazarlara kolay ulaşım imkanı vaad ediyor. Türkiye'den ve komşu ülkelerinden gelecek ziyaretçiler de düşünüldüğünde Asya ve Avrupa'nın buluşma noktası olan Istanbul bu sektörde bir cazibe merkezi olacak.
Türkiye'de kimya ve boya sektörüne düzenlediği ihtisas fuarlarıyla uzmanlığını ortaya koyan Artkim Group ile FairFair GmbH ortaklığı ile iki yılda bir düzenlenecek olan PaintExpo Eurasia Fuarı ilk kez 6-8 Ekim 2011 tarihlerinde kapılarını katılımcı ve ziyaretçilerine açacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder