Epoksi Poliüretan Uygulama ve Satış, Konularında. Epoksi Astar, Ara Kat, Son Kat Seçimlerinde Malzemeyi Nasıl Uygulayacağınız Konusunda Benimle Görüşebilirsiniz. DANIŞMA ÜCRETİ TALEP ETMİYORUM. Epoksi Poliüretan Satışları Ve Uygulamaları Konusunda Malzeme Konusunda Her Zaman Arayabilir Bilgi Edinebilirsiniz. Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.

Epoksi Poliüretan Uygulama Satış Ve Ücretsiz Danışmanlık Hizmetlerim mevcuttur.



Saygılarımla

Epoksi Poliüretan Sistemleri Uzmanı

Emrah

İrtibat Tel: 0530 907 88 75


6 Mart 2013 Çarşamba

Epoksi Zemin Kaplama


Epoksi zemin kaplama Zeminler için dayanıklı, kolay temizlenebilir, yüksek kimyasal mukavemetli, solvent içermeyen, renkli ve hafif tekstürlü bir epoksi zemin zemin kaplamasıdır. Epoksi zemin kaplama Trafiğin yoğun olmadığı ilaç sanayi, hastanelerin steril ortamları, mağazalar, mutfaklar, bilgisayar odaları konfeksiyon atölyeleri ve iplik fabrikaları için Adilcen Epoksi ideal bir malzemedir. Solventsiz Epoksi zemin kaplama aynı zamanda tekstürlü görünümlü çok katlı sistemlerin son katı olarak da kullanılabilmektedir.
Epoksi zemin kaplama iki çeşit olarak yaygındır. Bunlardan birinin adı ince epoksi zemin kaplama,diğeri ise kalın yani döşeme epoksi zemin kaplamadır. Epoksi zemin kaplama sıklıkla epoksi zemin zemin kaplama olarakda nitelendirilmektedir. Adilcan Epoksi zemin kaplama zeminleriniz için epoksi zemin kaplama epoksi boya üretimi yapmaktadır.


Buna göre genel bir epoksi zemin kaplama paslanmış petrol ve balast tanklarının yenilenmesi ve tamiri ile beton yüzeylerde bulunan veya ileride olabilecek çatlakların yüzeysel onarımında Epoksi zemin kaplama kullanılır. Epoksi zemin kaplama Cam dokum ile beraber kullanılarak , Epoksi boya zemin kaplama paslanmış tank tabanları onarılabilir ve uzun bir süre korozyona dayanıklı bir zemin kaplama elde edilir.

Ayrıca Epoksi zemin kaplama kimyasal maddelerden etkilenmeyen, kolay temizlenebilen, mekanik mukavemeti yüksek, elastik bir epoksi zemin zemin kaplamasıdır.Epoksi zemin kaplama Değişik renkleri bulunan tozumaz zemin gerektiren her yer için ideal bir çözümdür. Epoksi zemin kaplama İlaç fabrikaları , hastanelerin steril alanları, elektrik santralları ve her türlü sanayi tesisi için temizlenmesi kolay bir zemin zemin kaplamasıdır. Bu yüzden irdelemenizde ve katalog istemeniz menfaatinizedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder