Epoksi Poliüretan Uygulama ve Satış, Konularında. Epoksi Astar, Ara Kat, Son Kat Seçimlerinde Malzemeyi Nasıl Uygulayacağınız Konusunda Benimle Görüşebilirsiniz. DANIŞMA ÜCRETİ TALEP ETMİYORUM. Epoksi Poliüretan Satışları Ve Uygulamaları Konusunda Malzeme Konusunda Her Zaman Arayabilir Bilgi Edinebilirsiniz. Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.

Epoksi Poliüretan Uygulama Satış Ve Ücretsiz Danışmanlık Hizmetlerim mevcuttur.



Saygılarımla

Epoksi Poliüretan Sistemleri Uzmanı

Emrah

İrtibat Tel: 0530 907 88 75


6 Mart 2013 Çarşamba

KİMYASAL DÜBEL NEDİR?

KİMYASAL DÜBEL NEDİR?
    Kimyasal dübel (epoksi dübel) profesyonel bir yapıştırıcı ve doldurucudur. Çok ağır yükler ve ve dayanım gerektiren işler için kullanılır. Ev tipi epoksi yapıştırıcıların daha geliştirilmiş ve büyütülmüş şekli de diyebiliriz. İçinde bulununan 2 kimyasalın (hızlandırıcı ve yapıştırıcının) bir araya gelmesi sonucu çok dayanıklı, güvenli ve hızlı bir yapıştırıcı ortaya çıkar. Değişik ambalajlarda bulunabilir:

 TEK HAZNELİ KİMYASAL DÜBEL 
    Resimde görüldüğü gibi tek tüp şeklinde olsa da; içinde karıştırılmaya hazır iki ayrı kimyasal bulunur. Bu tip kimyasal dübeller tek hazneli kimyasal dübel tabancası ile, ya da sıradan silikon tabancasına takılarak da kullanılabilir. Plastik kapağı açıldıktan sonra, ucu hafifçe dışarı çekilerek metal kapatma kilidinin arkasından kesilip kullanılır. Kullanılmadan önce kesinlikle bileşenlerin karışabilmesi için karıştırıcı uç kimyasal dübelin ucuna yerleştirilmelidir.


  ÇİFT HAZNELİ KİMYASAL DÜBEL  
    Bu ambalajda kimyasal dübelin sertleştiricisi ve yapıştırıcısı ayrı iki hazneye yerleştirilmiştir. Bu sadece ambalajın farkıdır. Kimyasal dübelin daha kuvvetli ya da hızlı olduğunu göstermez. Bu tip kimyasal dübel için çift pistonlu ayrı bir uygulama tabancası üretilmiştir. Yine yukarıdaki gibi plastik kapak çıkarılır, metal kapatma kilidi arkasından kesilerek kimyasal dübel tabancasında kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder