Epoksi Poliüretan Uygulama ve Satış, Konularında. Epoksi Astar, Ara Kat, Son Kat Seçimlerinde Malzemeyi Nasıl Uygulayacağınız Konusunda Benimle Görüşebilirsiniz. DANIŞMA ÜCRETİ TALEP ETMİYORUM. Epoksi Poliüretan Satışları Ve Uygulamaları Konusunda Malzeme Konusunda Her Zaman Arayabilir Bilgi Edinebilirsiniz. Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.

Epoksi Poliüretan Uygulama Satış Ve Ücretsiz Danışmanlık Hizmetlerim mevcuttur.



Saygılarımla

Epoksi Poliüretan Sistemleri Uzmanı

Emrah

İrtibat Tel: 0530 907 88 75


6 Mart 2013 Çarşamba

Solventsiz Epoksi


Solventsiz Epoksi  Aside Dayanıklı, Laminasyonlu ve çok katmanlı Epoksi Kaplama/Aside Dayanıklı Laminasyonlu Multilayer Epoksi Kaplama türlerindendir.Solventsiz Epoksi malzemenin seçilmesi gibi konularda titiz olunması gerekmektedir.Solventsiz epoksi kaplamanın maruz kalacağı asit çeşitliliği ve asit oranları, süre ve sıcaklıklar dikkate alınarak asit dayanım tablolarından uygun ürün seçilmelidir.Solventsiz Epoksi  yüzey Hazırlığı Yapılılırken dikkat edilmesi gerekenler  Zemin şartları sağlanmış yüzeylerde; Solventsiz Epoksi gevşek parçacıkların, pürüzlerin ve zayıf şerbet tabakasının alınması amacıyla, yüzey hazırlığı yapılır. Solventsiz Epoksi  Yüzeyler vakumlu bilyeleme makinesi (Shot Blasting - Blastrac), elmas uç ile kazıma /frezeleme, silme-zımparalama veya elmas uçlu makineler yardımıyla aşındırılarak, yüzeydeki – hava koşulları ve granülometri nedeni ile - mukavemeti düşük şerbet tabakasından ve gevşek parçalardan arındırılır.Solventsiz Epoksi  Aderansı azaltacak veya engelleyecek; her türlü toz, boya, yağ, gres benzeri kir yüzeyden temizlenmelidir. Solventsiz Epoksi  Yağın çok derinlere işlediği tabakalar var ise bu tabakaların kaldırılması gerekebilir, yağlı bir yüzeye epoksi uygulaması yapılamaz. Solventsiz Epoksi Yüzeyler sağlam, temiz ve pürüzlü hale getirilir.
Solventsiz Epoksi  Yüzey Tamiratı Yapılırken çukur, çatlak, kırık, segregasyon gibi hatalar epoksi astar ve epoksi harç ile yapılır.Solventsiz Epoksi  4-5 mm den daha derin ve büyük alanlı tamiratlar epoksi kaplamaya uygun çimento esaslı tamir harçları ile de yapılabilir. Solventsiz Epoksi çatlakların derin olması ve zeminden su gelme tehlikesi var ise epoksi enjeksiyon yapılarak çatlak kesidinin doldurulması gereklidir. Solventsiz Epoksi çatlakların zaman içinde hareket ederek kaplamaya yansıması olasılığı var ise, cam elyaf ile güçlendirerek tamirat yapılması konusu değerlendirilmelidir.
Solventsiz Epoksi  bazı durumlarda epoksi enjeksiyon ile nem ve su transferi engellenememektedir.

Solventsiz Epoksi bu durumlarda çatlak kesidini ve altındaki boşlukları dolduracak reaktif poliüretan enjeksiyon uygulaması yapılmalıdır.. Bu durumda Solventsiz Epoksi  uygulama yapmadan önce uyulması gereken Solventsiz Epoksi nem şartlarına ve Solventsiz Epoksi  bekleme sürelerine dikkat edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder