Epoksi Poliüretan Uygulama ve Satış, Konularında. Epoksi Astar, Ara Kat, Son Kat Seçimlerinde Malzemeyi Nasıl Uygulayacağınız Konusunda Benimle Görüşebilirsiniz. DANIŞMA ÜCRETİ TALEP ETMİYORUM. Epoksi Poliüretan Satışları Ve Uygulamaları Konusunda Malzeme Konusunda Her Zaman Arayabilir Bilgi Edinebilirsiniz. Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.

Epoksi Poliüretan Uygulama Satış Ve Ücretsiz Danışmanlık Hizmetlerim mevcuttur.



Saygılarımla

Epoksi Poliüretan Sistemleri Uzmanı

Emrah

İrtibat Tel: 0530 907 88 75


22 Ağustos 2011 Pazartesi

AKRİLİK REÇİNE ZEMİN KAPLAMASI

 

Daha çok tenis kortları için kullanılan kaplamadır. Su geçirmez ve hava koşullarına dayanaklıdır. Uzun ömürlü ve solmaya karşı dayanaklı olma özelliğine sahip inorganik pigment esaslıdır. Yapışma gücü yüksektir fakat yüzeyin nefes almasını sağlar. Tenis kortlarında İnce kum kullanılarak korttaki oyun hızı kontrol edilebilir. Sert ve aynı zamanda elastik kaplamadır. Pvc yer döşemeleri ile karşılaştırıldığında çok çok daha üstün özelliklere sahiptir.Yosun tutmaya karşı dayanıklı bir sonlama malzemesidir.


Renk ve parlaklık dayanımı, alkali ve oksidasyon dayanımı, sertlik, yapışma ve bağlama sağlamlığı ve film ömrü özellikleri çok yüksek olan bir kaplamadır. Genellikle, akrilik asit, metakrilik asit, akrilonitril ve bunların copolimerlerinin esterlerini içeren akrili asitlerin türevlerinin polimerizasyonu sonucu oluşan reçinelerdir. Yüzey dokusu, çeşitli miktarlarda kum kullanılarak kontrol edilebilir.


Yüzeyin ıspatula ile çapakları, oynayan kısımları alınır. Sıvalı yüzeylerde mozaik silme taşı ile yüzey düzeltilir. Yüzey tozsuz hale getirilir. Sıva ve çıplak betonun tam kuru olması gerekmektedir.

kaynak:www.sanayitesisleri.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder