Epoksi Poliüretan Uygulama ve Satış, Konularında. Epoksi Astar, Ara Kat, Son Kat Seçimlerinde Malzemeyi Nasıl Uygulayacağınız Konusunda Benimle Görüşebilirsiniz. DANIŞMA ÜCRETİ TALEP ETMİYORUM. Epoksi Poliüretan Satışları Ve Uygulamaları Konusunda Malzeme Konusunda Her Zaman Arayabilir Bilgi Edinebilirsiniz. Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.

Epoksi Poliüretan Uygulama Satış Ve Ücretsiz Danışmanlık Hizmetlerim mevcuttur.



Saygılarımla

Epoksi Poliüretan Sistemleri Uzmanı

Emrah

İrtibat Tel: 0530 907 88 75


24 Ağustos 2011 Çarşamba

Endüstride epoksi kullanılması Türkiye de yaygınlaşmaya başlamış bulunmaktadır. Gıda ve kağıt sektöründe uygulanan epoksinin


Değerli Yetkili;  Endüstride epoksi kullanılması Türkiye de yaygınlaşmaya başlamış bulunmaktadır. Gıda ve kağıt sektöründe uygulanan epoksinin

yerli üreticisi EMA boya sizlere bu maili tanıtım amaçlı göndermektedir.


Gıda ve kağıt sektöründe kullanılan epoksi sağlık standartlarına uygun olarak üretilmiş ürünlerden kullanılmaktadır. Uygulamalarımızda bakanlık onaylı solvent içermeyen ürünler güvenle kullanılmaktadır. Yağ ve kimyasallara karşı dirençli ve dayanıklı olması sürtünmeye ve aşınmaya karşı dayanıklı yüzeyler oluşturması, kolay temizlenmesi, hijyenik olması ayrıca agrega ilavesiyle kaymaz bir zemin elde edilebilmesi epoksinin sağladığı üstünlüklerdendir.



Zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.  Zemin etüdü haricinde; zemine hangi epoksi uygulaması yapılması gerektiğini, sizlere metrekare bazında hesaplayarak; zeminin metrekare bazında (kalınlık olarak) epoksi olacağını söyleyeceğimizi biliniz. Zemininizin epoksiye ihtiyacı olmaması da ihtimaller arasındadır.  



Ne zaman müsait olursanız zeminin etüdünü ve ihtiyacınıza göre epoksi malzeme seçimlerinizi teknik spektrumlarıyla ve uygulamayı anlatarak bilgilendireceğimizi bilmenizi isteriz.  İhtiyacınıza  ve isteğinize göre farklı renk seçeneklerimizden faydalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder