Epoksi Poliüretan Uygulama ve Satış, Konularında. Epoksi Astar, Ara Kat, Son Kat Seçimlerinde Malzemeyi Nasıl Uygulayacağınız Konusunda Benimle Görüşebilirsiniz. DANIŞMA ÜCRETİ TALEP ETMİYORUM. Epoksi Poliüretan Satışları Ve Uygulamaları Konusunda Malzeme Konusunda Her Zaman Arayabilir Bilgi Edinebilirsiniz. Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.

Epoksi Poliüretan Uygulama Satış Ve Ücretsiz Danışmanlık Hizmetlerim mevcuttur.



Saygılarımla

Epoksi Poliüretan Sistemleri Uzmanı

Emrah

İrtibat Tel: 0530 907 88 75


22 Ağustos 2011 Pazartesi

MULTI-LAYER ZEMİN KAPLAMALARI

 

Fabrikalar, alışveriş merkezleri, depolar, istasyonlar, otoparklar gibi yaya ve taşıt trafiğinin yoğun olduğu alanlarda kullanılabilen sağlam ve dayanıklı bir zemin malzemesidir. Toz tutmaz ve kolay temizlenebilmektedir. Kimyasal etkilere karşı dayanıklıdır. Sürtünme ve mekanik etkilere karşı dirençlidir. Desenli, pürüzlü ve yarı mat yüzeyler oluşturulabilir.


Kaplanacak zemin yüzeyi kuru ve temiz olmalıdır. Yüzey kaplamaya uygun olması için hafif pürüzlü olmalıdır. Kirli yüzeyler vakumlu hava ya da ılık su ile temizlenmelidir. Zemin yüzeyi tamamen kuru olmalıdır. Çatlak ve boşluklar uygun yapı kimyasalları ile tamir edilmelidir. Zemin yüzeyi hazır hale geldikten sonra yer kaplama uygulamasına başlanabilir. Karışım halinde zemine sürme yolu ile uygulanan bu kaplamalar kimyasal reaksiyon ile son halini almaktadır. Alerjik etkiye sahiptir. Uygulama sırasında tüm koruyucu önlemler alınmalıdır. Karışım yeterli kıvama gelene dek karıştırılmaktadır. Daha sonra karışım yüzeyde derz ya da iz bırakmayacak şekilde mala ile sürülerek zemin kaplanmaktadır.


Özellikleri


  • Derzsiz ve ek yeri olmadan uygulanabilir
  • Görsel etki yaratılabilir
  • Toz tutmaz, kolay temizlenir
  • Hijyeniktir
  • Aşınma ve darbelere karşı dayanıklıdır
  • Kimyasal etkilere karşı dayanıklıdır
  • 2mm - 3mm kalınlıkta olabilmektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder