Epoksi Poliüretan Uygulama ve Satış, Konularında. Epoksi Astar, Ara Kat, Son Kat Seçimlerinde Malzemeyi Nasıl Uygulayacağınız Konusunda Benimle Görüşebilirsiniz. DANIŞMA ÜCRETİ TALEP ETMİYORUM. Epoksi Poliüretan Satışları Ve Uygulamaları Konusunda Malzeme Konusunda Her Zaman Arayabilir Bilgi Edinebilirsiniz. Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.

Epoksi Poliüretan Uygulama Satış Ve Ücretsiz Danışmanlık Hizmetlerim mevcuttur.



Saygılarımla

Epoksi Poliüretan Sistemleri Uzmanı

Emrah

İrtibat Tel: 0530 907 88 75


25 Ağustos 2011 Perşembe

Epoksi Hibrid Polyester Toz Boya

Endüstriyel ve fonksiyonel özellikler ile kombine edilmiştir. Etkileyici dekoratif yüzey görünümleri için geliştirilmiş, çok yönlü epoksi hibrid polyester toz boyadır. Üstün yüzey görünümü ile birlikte mükemmel mekanik ve kimyasal performans sunmaktadır. Kürlenme sırasında iyi bir renk kararlılığı sağlar.
Uygulama Alanları
İç cephe uygulamaları için tavsiye edilir. Geniş yüzey görünümü ve parlaklık düzeyleri seçenekleri, belirgin özellikleri arasındadır. Genellikle uygulama yapılan alanlar arasında ; ev aletleri, ev iç metal mobilya ve eşyalar, ışık ekipmaları, radyatörler, tekerlek jantları ve el aletleridir.

Ön İşlem
Çıplak metal üzerinde en ufak yağ ve türevi madde, pas yada nem bulunmamalıdır. Yüzey kaplama işlemi yapışma ve korozyon direncini arttırmaktadır. Sıkça kullanılan yüzeyler için tavsiye edilen ön uygulama çeşitleri aşağıdaki gibidir;
Aluminyum malzemelerin kromat, çelik ve çinko kaplı çelik malzemelerin çinko fosfat veya kromat ile kaplanması tavsiye edilir.

Kürlenme Koşulları
Bu ürünlerin kürlenme sıcaklık derecesi, malzeme sıcaklığı 160°C – 200°C arası olacak şekilde tasarlanmıştır.

Uygulama
Corona veya Tribo tabancalarla uygulanabilir.

Depolama Şartları
Kuru ve serin alanlarda muhafaza ediniz. En yüksek sıcaklık 25°C, en yüksek nem oranı ise %60 olmalıdır.Kullanım süresi, 5° ile 25° arasında muhafaza edilmesi koşulu ile en az 12 ay’dır

Ambalajlama
25 kg’lık standart kutularda.

Güvenlik Bilgileri
Hava içerisindeki toz konsantrasyonları, alev ve yüksek elektrik akımı vasıtasıyla tutuşabilir. Hava içerisindeki toz karışımının parlama derecesi 450-600°C’dir bu sebeple tutuşmaya sebebiyet verecek bütün kaynakları yok ediniz. Diğer güvenlik bilgilerini öğrenmek için 91/155/UE yönergesine göre hazırlanmış olan malzeme güvenli bilgi formuna başvurmanız tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder