Epoksi Poliüretan Uygulama ve Satış, Konularında. Epoksi Astar, Ara Kat, Son Kat Seçimlerinde Malzemeyi Nasıl Uygulayacağınız Konusunda Benimle Görüşebilirsiniz. DANIŞMA ÜCRETİ TALEP ETMİYORUM. Epoksi Poliüretan Satışları Ve Uygulamaları Konusunda Malzeme Konusunda Her Zaman Arayabilir Bilgi Edinebilirsiniz. Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.

Epoksi Poliüretan Uygulama Satış Ve Ücretsiz Danışmanlık Hizmetlerim mevcuttur.



Saygılarımla

Epoksi Poliüretan Sistemleri Uzmanı

Emrah

İrtibat Tel: 0530 907 88 75


25 Ağustos 2011 Perşembe

Nasıl uygulanıyor?

Epoksi istiyorsanız, öncelikle hangi amaçla istediğinize karar vermelisiniz. Kaplamanın üzerinde kullanılacak ağırlıklar ve alan belli olduktan sonra uzman bir firmayla konuşarak uygun sistemin seçimi yapılmalısınız. Örneğin çok ağır yük trafiği olan bir zemine ince epoksi kaplama yapılmamalı.

Seçim yapıldıktan sonra sıra zemin hazırlığına geliyor. Özel makinelerle yüzeydeki tabaka kaldırılıyor. Zeminin tozu endüstriyel süpürgelerle alınıp ardından astar uygulamasına geçiliyor. İşlem, seçilen kaplamaya göre kumlu veya kumsuz olarak devam ettiriliyor. Ardından ara kat uygulanıyor. Zemin hazırlıkları yaklaşık üç-dört gün alıyor. Kat uygulamaları arasında ise en az 12 saat beklemek gerek.

Kaplama malzemesinin yaklaşık 20 dakikalık bir donma süresi var. Eğer 20 dakika içerisinde malzemeyi doğru uygulayamaz veya gecikirseniz donmaya başlayıp kalitesini kaybediyor. Bütün işlemler bittikten sonra kullanım için biraz daha sabretmeniz lazım. Çünkü ilk 24 saatten sonra zemin üzerinde sadece yürüyebilirsiniz. Zemine koyacağınız mobilyalar için de bir hafta beklemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder