Epoksi Poliüretan Uygulama ve Satış, Konularında. Epoksi Astar, Ara Kat, Son Kat Seçimlerinde Malzemeyi Nasıl Uygulayacağınız Konusunda Benimle Görüşebilirsiniz. DANIŞMA ÜCRETİ TALEP ETMİYORUM. Epoksi Poliüretan Satışları Ve Uygulamaları Konusunda Malzeme Konusunda Her Zaman Arayabilir Bilgi Edinebilirsiniz. Epoksi Yada Poliüretan zemin etüdü kesinlikle ücretsizdir.

Epoksi Poliüretan Uygulama Satış Ve Ücretsiz Danışmanlık Hizmetlerim mevcuttur.



Saygılarımla

Epoksi Poliüretan Sistemleri Uzmanı

Emrah

İrtibat Tel: 0530 907 88 75


22 Ağustos 2011 Pazartesi

OTOPARK VE YOL ÇİZGİLERİ

Kapalı otopark çizgileri
Açık otopark çizgileri
Yön çizgi ve işaretleri
İşaret ve yol levhaları
Yol Çizgileri

Tek kompenantlı soğuk akrilik boya uygulaması , çift kompenantlı epoksi boya ve epoksi kaplama uygulamaları yapılmaktadır.


İÇ MEKANLARDA YAPILAN İŞARET;
Hizmet alanlarının sınırlarını çizmek, yaya veya araç, forklift gibi güzergahları belirlemek amacıyla yapılır. Ayrıca iç mekanda yön belirleme, numaralandırma, ikaz işaretleri ve şekillerini çizmek, yazıları yazmak iç mekanlarda yapılan uygulamalardandır.
DIŞ MEKANLARDA YAPILAN İŞARET;
Park edilecek yerleri belirleyen çizgileri çizmek, bordürleri işaretlemek, yön tayinlerini yapmak , giriş ve çıkışlararı belirlemek, numaralandırmaları yapmak, ikaz işaretleri, şekilleri ve yazıları yazmak dış mekanda yapılan uygulanalardandır.
İç ve dış mekanlarda işaret, bilgi ve yön levhaları hazırlamak.

4 yorum:

  1. Bir çok insan çizgilerin epoksi boyasıyla yapıldığını bilmiyor, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir bilgilendirme olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş teşekkür ederim paylaşım için ..

    YanıtlaSil
  4. Yıllardır sektörde hizmet verdiğimiz ve uzmanlaştığımız boya dekorasyon hizmetlerimiz yanı sıra artık otopark çizgisi yapan firmalar, fabrika yol çizgisi, iş sahalarındaki uyarı ve ikaz sistemleri ve çizgileri hizmetini de yürütmekteyiz. Can Otopark ve Yol Çizgisi olarak yaptığımız işler: Tek kompenantlı yol çizgisi, çift kompenantlı yol çizgisi, yol ve otopark çizgileri, duvar ve kolon şeritleri, duvar zebra veya ofset taramaları, hız kesiciler, iş sahaları - fabrikalar, kolon numaralandırma, kolon ve duvar taramaları, engelli işaretleri, spor sahaları, yaya geçitleri, yönlendirme okları ve otopark çizgileri, beton silimi ve beton parlatma hizmetlerini müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirmekteyiz.www.otoparkcizgisi.com.tr

    YanıtlaSil